Information

Yacht Trade Denmark

E R F A R I N G  -  V I D E N  -  P A S S I O N

Information


Hvordan arbejder Yacht Trade Denmark?

Yacht Trade Denmark arbejder lidt anderledes end andre bådmæglere, og vores fornemmeste opgave er, at alle parter er tilfredse i en bådhandel.


Vi tænker ikke kun på, om købsprisen ved import af en båd er i orden - vi tænker også videre på, om båden vil kunne sælges igen uden stort tab. Dette er overordentligt vigtigt, da mange ofte skifter båd i løbet af nogle år igen.


Vores store kontaktnet i Europa gør, at vi er særdeles gode til at finde netop den båd du søger til den helt rigtige pris. Den rigtige pris for en båd hentet i udlandet, er en pris, hvor du har sparet minimum 2-300.000 kr. i forhold til en tilsvarende båd i Danmark - vel at mærke når båden er kommet til Danmark og er sejlklar. Denne besparelse skal efter vores mening være tilstede, da der også er en risiko ved selv at importere en båd fra udlandet. Juridisk er det eksempelvist svært at komme efter en sælger, da omkostningerne hertil ofte vil være meget høje. Derfor skal der være plads til uforudsete udgifter, når båden er kommet til Danmark.


Mange års erfaring på det tekniske plan og som sejler i adskillige typer af både betyder, at vi ved, hvor vi skal kigge, hvordan udstyret skal virke og at vi finder alle de småting på båden, der ofte bliver til mange penge, hvis det ikke virker som det skal.


At bruge Yacht Trade Denmark betaler sig ofte mere end 1 gang tilbage - alene på de ting vi opdager under besigtigelse og prøvesejlads af båden.


HUSK når vi finder en båd til dig i udlandet er vi HELT din mand, og vores fornemmeste opgave er at finde netop den båd du søger til markedets bedste pris. Godt købmandskab er også et af de vigtige elementer i at bruge Yacht Trade Denmark.Kontakt os meget gerne for en snak om dine bådønsker.


Yacht Trade Denmark

E R F A R I N G  -  V I D E N  -  P A S S I O N

Yacht Trade Denmark

Hornværket 7

DK 9900 Frederikshavn


Phone: 0045 2758 5499

E-mail: info@yachttradedenmark.com


VAT/CVR no. 39529750

VAT/CVR no. 39529750

0045 2758 5499

info@yachttradedenmark.com